ТОП 10 ИЗМАМНИ ПРОДУКТИ, направили МИЛИОНИ
17:25
189,129
Reddit
В новата ни 'Айде БГ класация ще ви покажем Топ 10 продукта, които са измамили милиони хора, а може би и вас. Top 10 worst infomercials може да е друго подходящо заглавие за това видео. В него ще видите меме-то Shake weight, Logan Paul, Hawaii Chair, който дори учатваше при Ellen, Cecret Bracelet от Captain Disillusion и какво ли още не. Гледайте една от любимите ни Айде бг класации и се забавлявайте с нас.
Поръчай PROфесия Creator и мърч тук:
sundayhabit.com/айде-бг​
Shake weight
Един от най-нелепите продукти в класацията, който обаче е бил купен от над 5 милиона души. Shake weight е безумна идея, превърнала се в гориво за безбройни меме-та, но същевременно е истински хит на фитнес пазара. Принципът на това пружиниращо чудо е прост - гирата използва възвратно-постъпателно движение, за да тренира мускулите на бицепса, трицепса, гърдите и рамото. Проблемът е, че това е пълна измама. Теглото на Shake weight е едва 1,2 килограма, а движението на гирата е прекалено малко, за да напрегне истински мускулите. Изследване на Уисконския университет показало, че калориите, които гориш с Shake weight са по-малко, отколкото тези които изразходваш при разходка в парка. С две думи - по-ефетивно би било, ако вместо с тази гира, тренирам с малката Ерика за тежест. А има още по-безумни неща в тази ‘Айде БГ класация.
Fat magnet
Тези лепенки са пълна глупост. Магнитните лепенки за отслабване, представляват лепкаво парче найлон с миниатюрно магнитче в центъра. Те се залепят на пъпа и според рекламата ви помагат да отслабнете, като балансират енергията ви и намаляват апетита. Проблемът е, че за тези предполагаеми ползи няма никакви доказателства. Разбира се, употребата им не води до никакви странични ефекти, просто защото не води до абсолютно никакви ефекти. Това са просто скъпи магнити, които разчитат на нашия мързел и желание да влезем във форма без усилия. Има дори и по-нелепи продукти в това Топ 10 видео.
EnChroma, Logan Paul
Помните ли видеото на Логан Пол, в което той излекува далтонизма си? Е в тази ‘Айде БГ класация ще разберете защо това е измама. Очилата EnChroma не могат това. Те само помагат на хората с далтонизъм да увеличат контраста на цветовете, които виждат. Реакцията на Logan Paul беше преиграна и подвеждаща. А какви са доказателствата за това ще разберете от новото видео.
Монтаж - Александра Цанкова
За 'Айде БГ видео поздрав -
Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
тел. 0882 270 240
ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.
LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)
Facebook:
facebook.com/aydebgofficial/​
Instagram:
instagram.com/aydebgoffic​...
Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham
#айдебг​ #Top10​ #класация

Коментари
 • Диофан
  Диофан

  А отбор чан дали е още тук?

 • Диофан
  Диофан

  Ха-ха, можеше лесно да направите топ 11 безполезни като добавите и това видео, но то пък не е донесло милиони.

 • Karina Tsaneva
  Karina Tsaneva

  Аз имам толкова много чуждестранни ютубъри като mr. Beast, Ben Azelart, Lexi Rivea, Brent Rivea, stocket twins, Soffi Dossi, и много, много други. Продължавайте напред към 1 милион бегета

 • Гориянка Николова
  Гориянка Николова

  Моята любима чуждестранна ютубърки да gloom azzyland и SSSnipewolf

 • Стефан Марков
  Стефан Марков

  Но го яко видео но не е хейт кога ще покажете малката само говорите колко тежи че е сладка даже направихте клип за нея само говорхте за нея нито един път нея видях в не Ния клип само и видях ръката ако искате да не известна неговорете за нея И малката да е жива и здрава

 • Ralica Kirova
  Ralica Kirova

  Здравейте, айде бг! Дъщеря ми ви следи, а аз ви поздравявам за това, че не бълвате тъпотии и цинизми, както повечето ваши "колеги". Обаче!!! Тук много се изложихте с тази хомеопатия! Как така решите да я сложите наред с белачки за картофи, уреди за мускули и т.н. Трябва да ви кажа, че същата тази моя дъщеря, която ви обожава, е на 10 г. Откакто навърши 1.5 год.от аптеката си купуваме само памук, благодарение на хомеопатията. Няма да навлизам в подробности от какви състояния съм я изкарвала. Нека да допуснем все пак, че при възрастните е плацебо ефект (в което няма нищо лошо, по-добре да се самоизлекуваш, отколкото да пиеш куп лекарства, нали), тогава кажете ми как съм го лекувала това дете с плацебо?!? Някакви специални настройки на съзнанието ли съм й правила?!? И става въпрос не само за грип и вирусни състояния, но и за бактериални (стрктококи, мораксела), без антибиотик! По вашата логика на колко баячки и вудомагьосници трябва да съм я водила, за да постигнем у дете на 2 години този плацебо ефект?!? Да ви е жива и здрава рожбичката! Вие сте млади, но интелигентни родители, и вие ще стигнете до хомеопатията! Когато започнат за всяка температура или зачервено гърло, или растящ зъб да ви изписват антибиотик, кортикостероиди и разни подобни, които сриват имунитета и отключват други състояния, може би тогава ще разберете какво съм имала предвид. Но преди това, помислете какво да направите с това видео. Наивно и глуповато е да твърдите неща, за които сте прочели нещо от Гугъл, добавяте малко звук, картина и комични физиономии и става супер забавно. Но подвеждате много хора, за които някой ден това може да бъде тяхното спасение, излизайки от омагьосания кръг на лечение, което изисква лечение след лечението!

 • Мишел Вескова
  Мишел Вескова

  Dream е любимият ми чуждестранен ютубър

 • Христина Иванова
  Христина Иванова

  Ивайло, ти си уникално забавен. Страхотно видео!

 • Александрина Пейчева
  Александрина Пейчева

  За Хомеопатията ще ви оборя, изгледала съм дете с нея и винаги е действала, а бебе не може да вярва, че ще се оправи, защото не разбира😄

 • Владо Москов
  Владо Москов

  КРИСТИАН ЧАРЛИ ТАНЕВ ГО ГЛЕДАМ ВСЕКИ ДЕН ШАНТАВИ ВИДЕА И ВКЛЮЧВА И ДА ПИЕ ЯБОЛКОВ ОЦЕТ АЗ НАПРАВИХ ЕДИН ЧАЛИНЧ НЕ СЕ СМЕИ И КОЙТО СЕ ЗАСМЕЕ ТОЙ ЩЕ ПИЕ ОЦЕТ 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😆😎

 • Asq Atanasova
  Asq Atanasova

  Ще се радвам да видя и втора част

 • Buba Mechenova
  Buba Mechenova

  Ха ха ха

 • DragonFly
  DragonFly

  Здравейте приятели, не искам да ви обиждам по какъвто и да е начин ! Мое лично мнение! Защо си правите прическите толкова нелепо ти Чанче и Мъци. Комолекси ли изпитвате? Ако просто се пострижете първи номер бихте изглеждали и двамата невероятно ! И сте красиви :) Не се правете на клоуни. И двамата зализани и прикривате липсата на коса. Но се натрапва повече. Аз също съм като вас , малко оголен, но първи номер седи супер натурално :) Поздрави и надявам се да не се обиждате :) За това са приятелите :) Целувки на бебата и аз имам едно такова сладурче като вас на 4 месеца вече. Обичам ви :) Бъдете здрави !

 • Teodor Petrov
  Teodor Petrov

  airrak

 • Niky Vajarov
  Niky Vajarov

  Виж приятел, аз лично не съм яростен защитник на хомеопатията. Ако трябва да бъда честен, се лекувам с традиционната медицина, но всеки по серизен проблем със здравето, който съм имал през живота си и който традиционата медицина не е успяла да разреши е бил разрешаван от хомеопатията. Интересното е, че главната "теория" за хомеопатията е, че разчита на плацебо ефекта, но лично аз когато съм бил на 2 годишна възраст съм боледувал, при което са ми изписали един, след това втори и след това трети антибиотик, в следствие на което съм съм развил оголемяване на далака и черния дроб. И познай какво... изписали са ми четвърти антиотик. При което приятелка на майка ми и споменава за хомеопатията и я запознава с много добър лекар на които съм признателен и до ден днешен, който за 2 седмици оспява да ме стабилизира с помоща само на хомеопатия. Та въпросът ми е. Къде е плацебо ефекта при едно толкова малко дете? Ааа да, и моля те изледай филма " Вода " и се поразгледай малко из нета за паметта на водата. Доказателсва за нейното съществуване каквито ти твърдиш, че няма, всъщност има в изобилие. Ако изпиташ някакви затруднения, пиши ми, аз ще ти изпратя.

 • Алекс Гочев
  Алекс Гочев

  Супер. Аз се лекувам с хомеопатия и наистина става

 • александър Стефанов
  александър Стефанов

  Втора част

 • Kaloyan Bozhanov
  Kaloyan Bozhanov

  Страхотни сте! Много се радвам за вас и вашата дъщеричка. Да ви е жива и здрава. Бих искал втора част.😂😁

 • Panayot Yotov
  Panayot Yotov

  Много сте яки да сме живи и здрави и много късмет в живота

 • Violets Boteva
  Violets Boteva

  не мога да гледал captain disillusion защото не знам angliisci

 • A _ D
  A _ D

  Може ли класация за Лилит моляяяяяя🥺

 • BUGATTI CHIRON
  BUGATTI CHIRON

  Вече имам чувството, че само Ивайло ще участва във видеа! 😂

 • Ina Petrov
  Ina Petrov

  Хомеопатията на мен много ми помогна когато бях малка. Имах атопичен дерматит и взимах хомеопатични лекарстава и вече съм супер!

 • Александра Манчева
  Александра Манчева

  Аз също съм за отбор Чан!💓💝💖💗❤️😇👌👍👑🎆Ерика е много сладка,да е жива и здрава!😘😀😃😄

 • teodor pavlov
  teodor pavlov

  hrisi moche li da ebe toq pleshiviq

 • teodor pavlov
  teodor pavlov

  kak e deteto

 • Cvetelina Petkova
  Cvetelina Petkova

  3:9 😂😂

 • Антоан Чалъков
  Антоан Чалъков

  Тази класация има потенциала да се превърне в поредица. Ето и една идея за (евентуалната) втора част, а именно геловете, които "помагат" за мускулни и ставни травми, както и при травми върху сухожилия, връзки и съединителна тъкан. Има безброй изследвания, които доказват, че "препарат" нанесен върху кожата е способен да повлиае не по-дълбоко от пигметния слой на кожата, що се отнася до влиание над тъкан. И въпреки всички тези доказателзтва за тези (меко казано) простотии, хората продължават да купуват гелове с надеждата, че ще им зараснат костите едва ли не или че ще им порасне трета ръка. Но както обичам да казвам, не е прост тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава! Успех!

 • CreepBG
  CreepBG

  А чували ли сте за 5G Bio Shield?

 • Cooking & Art
  Cooking & Art

  От години не съм пила антибиотици, само хомеопатия ползвам, изобщо не е плацебо ефект щом го наблюдавам при други хора.... Не съм съгласна определено...

 • G0GA7A _
  G0GA7A _

  Мисля си че след време канала ще се казва Айде Ивайло🤑

 • Niki4q
  Niki4q

  Да е жива и здрава Ерика! Супер сте! Към 1 милион БГ-та 👍🙂😊

 • Stivimobile gamer
  Stivimobile gamer

  Гледам доста чуждестранни канали, но ще кажа само два. Radal and Quackity. Проблемът е, че не снимат често.

 • OLEG RAQ 1
  OLEG RAQ 1

  Кога ще направите видео room tour в новя ви дом

 • Radil Bonchev
  Radil Bonchev

  6:22 имах чувството че ще кажеш че Чарли е деотонист

 • koreanxstrawberryxx
  koreanxstrawberryxx

  Ако ви боли глава просто вземете алиразин

 • Rada Manova
  Rada Manova

  Може ли да направите тлин телепатия фут чалендж? Супер сте!

 • acilith3
  acilith3

  А учебника по математика 😲също

 • Coool!!! 1
  Coool!!! 1

  Чакам с нетърпение втора част😃😃😃❤️❤️❤️

 • Стоян В.
  Стоян В.

  На мен защо не са ми върнали парите от гривните още?🤔🤔🤣🤣

 • Силвия Николова
  Силвия Николова

  Аз и мама имаме по един чифт от тези маратонки👟на същата марка

 • денсс бесим
  денсс бесим

  ДЕИ ВИАР

 • Pavche Stefanova
  Pavche Stefanova

  Аз веднъж се дрогирах с хомеопатия. Бях изпила 80 гранули хомеопатичен опиум, 15 СН и се уплаших, тръгнах към болницата за противоотровата Налоксон, но по пътя се успокоих, стана ми хубаво, видях света с други очи - по - светъл и по - ярък и ходих като пияна. Не знам как се е получило това.

 • Tanya Mladenova
  Tanya Mladenova

  Може ли да направете видео да видим Ерика

 • Димитър Димитров
  Димитър Димитров

  И нямаше нищо за космодиск-а ....ужас ...

 • Niki Craft
  Niki Craft

  4:05 а срещу короната действат ли XD

 • Hrisi K
  Hrisi K

  ❤️❤️❤️

 • Карина Петрова
  Карина Петрова

  Предизвиквам ви в следващото ви предизвикателства Ивайло да е облечен като Християна а Християна да е облечена като Ивайло. Успех🍀

 • Sashka
  Sashka

  Идея за начало на видео: имитирайте интрото на други ютюбъри по ваш избор П.С много сте яки и позитивни

 • Dimo Terziev
  Dimo Terziev

  vm.tiktok.com/ZMeFTXqCC/ моля направете видео със смешни тиктоци

 • andrei alexiev
  andrei alexiev

  Любимия ми чуждестранен е Shadiversity провери го, Ивайло, много ще ти хареса

 • Ралица Микова
  Ралица Микова

  Аз обаче не знам Английски, а Испански

 • Galia Tab
  Galia Tab

  #2част #отборБухльо

 • Yoana Dimitrova
  Yoana Dimitrova

  Кой е тук след като разбра че Християна е родила?👑👧

 • Митко Панев
  Митко Панев

  Brawl Stars 🙏🙏🙏🙏🙏😭🖕🖕🖕🖕🖕❌❌❌❌

 • Cvetomira Petrova
  Cvetomira Petrova

  Как е Християна? Много харесвам видеата ви! ❤❤❤

 • Yoanna Mimova
  Yoanna Mimova

  Знам че няма да отговорите но може ли някой път да покажете сладката Ерика🥰🥺

 • Nikola Petrov
  Nikola Petrov

  Направете нова класация

 • Fatih GAMING
  Fatih GAMING

  Кога ще качвате страшни видеа😴😫😠

 • Ани Демировс
  Ани Демировс

  Можели да покажете бебето и ще направите ли нов канал?? Моля од говорете и как се казва бебето моля🤩💗💗💋💫💫💫🌏🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🙏🙏

 • Xd SMURF
  Xd SMURF

  Ивайло ти тъкмо игаеш brawl stars моят любим чуждестранен youtuber е orange juise той е brawl stars играч

 • Елина Севдева
  Елина Севдева

  Значи, ако си залепя КАКЪВТО И ДА Е магнит на пъпа ще отслабна!!! 🙀🙀🙀🙀🙀

 • Stef The Master
  Stef The Master

  Тити?Къде си????😭😭😭😭😭

 • Darina Vitanova
  Darina Vitanova

  Един мой съученик си е купил мехлем който се мажеш под ушите и казва че така го прави прави по-умен

 • Olia Mirkova
  Olia Mirkova

  Искам второ част. 🙃🙃🙃

 • Kokona Premium
  Kokona Premium

  Моят любим английски ютуб чаннел е FLAMINGO той играе ROBLOX но много вика :)

 • История БГ
  История БГ

  Vanesa Romerо и Анатоли Хитров!

 • Slav Denchev
  Slav Denchev

  Не знам как работи но хомеопатията действа

 • Иво гешев
  Иво гешев

  Здр искам да отворяа Йутуб канал Данък ДДС плашталиса

 • Криско Христов
  Криско Христов

  Да ви е жива и здрава дъщеричката много да ви радва❤️❤️❤️

 • Lord vader
  Lord vader

  Ивайло,Ивайло какви реклами направи на мърча

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  ОБИЧАМ ВИ❤❤❤❤💏💏💕❤💕❤💕💏💝💕СТРАХОДНИ СТЕ АЙДЕ БГ

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  ТЯ КЪДЕ Е

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  КАК Е ХРИСИ

 • Lord vader
  Lord vader

  И Вейдър се смее на номер 6

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  ОНИЧАМ ВИ АЙДЕ БГ

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  СТАРАХОТНО ВИДЕО ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЕРИКА

 • ВАЛЕРИЯ ХРИСТОВА
  ВАЛЕРИЯ ХРИСТОВА

  Който гледа клипчето в междучасието си👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  ОТБОР ЧАН ТУК ЛИ Е

 • Moon Love
  Moon Love

  Този клип е велик!

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  МНОГО ВИ ОБИЧАМ

 • Маргарита Янкова
  Маргарита Янкова

  МНОГО СТЕ ЯКИ

 • Giov375anni JR
  Giov375anni JR

  ne znam zashto ama shake weight mi napomnq na neshto.... to me zasmq

 • Giov375anni JR
  Giov375anni JR

  yabravih kolko e chill toyi kanal, nqma kreshtene, a govorene

 • Severina Todorova
  Severina Todorova

  az gledam zhc mr beast i Lachlan

 • Магдалина Радулова
  Магдалина Радулова

  Ами ппц магнитната гровна в действителност помага, но за кръвното, обаче не изглежда по този начин ами наитина направена от магнити.

 • Zahari Zahariev
  Zahari Zahariev

  8:28 съсипах се🤣🤣🤣🤣🤣

 • Viktor Lilov
  Viktor Lilov

  Не виждам защо Ивайло така трябваше да натяква колко ъпсурдна е хомеопатията. Аз лично съм на нея от години и ми е помогнала много повече от нормален лекар💀✋🏻

 • тъп nickname
  тъп nickname

  От къде взимате информация

 • Мария Петрова
  Мария Петрова

  Не говорете за неща, които не разбирате. По някои теми трябва дс сте малко по-образовани или поне да прочетете повече и тогава да слагате етикети. Харесвам ви и ви следя, нищо лично към вас, но има много малки деца, които ви гледат и вземат всичко казано от вас за чиста монета. Бих ви препоръчала да не включвате теми, за които и цял живот не стига, за да бъдат изучени и разбрани. 🙂 А относно плацебо ефекта - има повече доказателства за плацебо ефект при хора, които използват традиционна медицина, отколкото алтернативна.

 • Lora Ivanova
  Lora Ivanova

  Много се забавлявах с тази класация! Номер 10 е очевидна измама, обаче изглежда забавно (и нелепо). Прииска ми се да се подрускам.. 🤣 Само за хомеопатията не съм съгласна. Това, че нещо не е доказано научно ВСЕ ОЩЕ, не значи, че не е истина. Не всичко на този свят се обяснява с наука, но даже и да го гледаме от тази нелепо рационална гледна точка, доколкото знам, е доказано, че водата има памет. Така или иначе аз вярвам, че водата има лечебни и направо магични свойства. Все пак е основният източник на живот и здраве. Естествено не твърдя, че няма хора, които се възползват и си измислят теории, лекарства и така нататък. От всичко добро някой лош човек се е възползвал.

 • 이반모냎
  이반모냎

  За по-голямата част от тия щуротии съм бил сигурен, че не действат. Добро видео! Тръпна в очакване на части 2, 3, 4 и т.н.

 • Game _ time
  Game _ time

  Идея за начало на видео Ивайло да направи подарък на дъщеричката си (~ ̄³ ̄)~

 • Tsvetelina Vladimirova
  Tsvetelina Vladimirova

  Ами предпочитам хомеопатия вместо антибиотици и други химии. Сега за най-малкото ти изписват кортикостероиди, които меко казано правят организма ти на пихтия, но да, науката мисли за нашето здраве. Как пък не!

 • Stoyan Georgiev
  Stoyan Georgiev

  Шшш брат много си грозен

 • Мирослава Божилова
  Мирослава Божилова

  Алиша Мари

 • Мирослава Божилова
  Мирослава Божилова

  Аз съм деотонис 😭😭😭😭😭😭😭

 • • Далина •
  • Далина •

  Може ли да направите видео за паметта на водата

 • • Далина •
  • Далина •

  Може ли да направите клип за ефекта пласебо ❤️

 • Калина Желева
  Калина Желева

  идея за видео:направете видео старомодно vs модерно, ново vs старо

Напред
Kardeşlerim 1. Bölüm
2:11:22
2,2 млн.